El Girona organitza demà, abans del partit contra el Reus, la Festa del Soci. Entre les diverses activitats que es proposaran hi haurà l'opció que tres abonats guanyin una nit d'hotel per a dues persones a l'Hotel Vichy Catalán de Caldes. Per aconseguir-ho caldrà que marquin un gol en una de les porteries de Montilivi xutant des del centre del camp. Els escollits es determinaran durant la Festa i després tindran la possibilitat d'endur-se el premi fent el seu xut durant el descans del partit.

El club preveu una bona assistència d'aficionats i abonats a la Festa del Soci, que arrencarà a les 12 del migdia i s'allargarà fins les 16.00, hora fixada per a l'inici del Girona-Reus.

L'esdeveniment es farà al pàrquing de Gol Nord de l'estadi de Montilivi. Tots els socis podran menjar, de manera gratuïta, una botifarra i prendre una beguda. Només caldrà que portin a sobre el carnet d'abonat per identificar-se. Qui vulgui repetir o qui no sigui abonat, podrà comprar una botifarra per només 3 euros i una beguda per 2. També s'obriran les taquilles perquè tothom es pugui abonar.