El Girona s'ha classificat aquesta nit per les semifinals de la Copa Catalunya després de guanyar amb autoritat al camp del Prat. El gol matiner de Cristian Herrera (min. 4), i la sentència de Granell a la represa (min. 64), amb un espectacular xut des de fora l'àrea que ha entrat per l'escaire de Sergio, i novament de Cristian (min. 84), han reflectit al marcador la superior categoria dels blanc-i-vermells contra un rival de Segona B molt lluitador que, sobretot a l'inici de la represa, ha exigit a René amb bones aturades. L'eficàcia, en aquest sentit, ha sigut determinant perquè mentre els locals han tingut segurament més ocasions, al final qui les ha aprofitat ha estat el conjunt gironí.

Posant-se per davant als quatre minuts de joc el Girona s'ha estalviat molts maldecaps. El Prat, que havia sortit amb molta força, ha quedat frenat. L'equip de Machín ha tingut el control durant el primer quart d'hora, però quan els locals han començat a lluitar la posessió de la pilota, tampoc han tingut ocasions clares. Sandaza ha tingut el 0-2 al minut 39, mentre que el Prat ha pogut fer l'empat en l'afegit de la primera part, en dues accions ben salvades per René.

Els barcelonins han sortit molt forts a la represa. Del Moral i Pluvins han seguit posant a prova el porter gadità del Girona, ahir titular. El Girona, per primer cop, patia. Però els locals han perdonat i, en canvi, els gironins ho han aprofitat per sentenciar. Primer fent el 0-2 de Granell (no l'ha celebrat, com a exjugador del Prat), i en la recta final amb el 0-3 de Cristian Herrera. El partit ja havia entrat en un carrusel de canvis que havia trencat el ritme perquè tots dos equips ja feia estona que tenien tota la feina feta.

El Girona s'enfrontarà en semifinals al Badalona, exempt en aquesta ronda.

PRAT: Sergio, Rovira (Oriol Dot, min. 46), Aitor Lario, Barnils, Adri Montoro, Prior (Putxi, min. 71), Javi Lara, Nacho del Moral (Alfonso, min. 75), Xavi Pluvins (Padilla, min. 61), Ignacio (Poves, min. 61) i Ernest Forgas (Óscar Muñoz, min. 71);

GIRONA: René, Chele (Coris, min. 53), Nacho Ruiz, Pablo Marí, Carbó, Saúl, Granell, Eloi, Cámara, Cristian Herrera i Sandaza (Keita, min. 66);

Gols: 0-1, min. 4, Cristian Herrera; 0-2, min. 64, Granell; 0-3, min. 84, Cristian Herrera;

Àrbitre: Rodríguez Enríquez (Comitè de Barcelona). T. Grogues: Oriol Dot (Prat) i Eloi Amagat (Girona).

Estadi: Municipal Sagnier del Prat de Llobregat. Bon ambient a la grada amb uns 550 espectadors, amb una petita representació de seguidors del Girona. Els socis del Prat entraven de franc; pels no socis l´entrada valia 15 euros.