El Girona FC és encara una mica més seu. TVSE Futbol, l'empresa dels francesos Samir Boudjemaa i Jean Louis Dutaret propietària del club des que a finals de juny de 2015 va adquirir el 80% de l'entitat a Josep Delgado, ha vist augmentar el seu poder accionarial en un 8,52% més gràcies a l'ampliació de capital per compensació de crèdits que es va engegar el juliol passat i que ja s'ha tancat amb l'elevació de les escriptures al registre mercantil. Els 3,8 milions que, inicialment, el desembre de 2015, havien injectat els amos a través d'un prèstec participatiu per equilibrar el patrimoni net del Girona no s'han hagut de tornar i, per voluntat dels màxims accionistes, s'han transformat en un capital que ha servit per reforçar l'economia de l'entitat. D'aquesta manera TVSE Futbol ha vist augmentat el seu paquet accionarial fins a situar-lo en el 88,52%, mentre que per a la resta d'accionistes el pastís s'ha diluït.

Aquesta operació, a banda d'incrementar el poder de l'empresa de Boudjemaa i Dutaret, també ha permès que el capital social del Girona hagi passat a ser de 9.922.900 euros. L'ampliació es va engegar l'11 de juliol en una assemblea d'accionistes celebrada a Montilivi. En aquell moment es va explicar que el fet de capitalitzar aquells diners permetria al Girona disposar de més marge econòmic. I tal dit, tal fet, perquè els blanc-i-vermells han sigut un dels equips que més ha incrementat aquesta temporada el seu límit salarial, situant-lo fins als 6,1 milions, el cinquè més alt del campionat, només superat per Rayo, Getafe i Llevant, els tres descendits de Primera, i l'Oviedo. El curs passat el sostre de despesa dels gironins era tot just de 3,6 milions.

Esportivament, amb TVSE Futbol, els resultats han acompanyat. La temporada passada es va fregar l'ascens, caient en el play-off final contra l'Osasuna, i aquest curs, després d'un inici amb alguns dubtes, sembla que la situació s'ha redreçat amb dos triomfs seguits a la lliga que ja han situat l'equip sisè. Però el projecte de Boudjemaa i Dutaret va més enllà d'un possible ascens a Primera que el club ja ha fregat tres cops en els últims anys. També hi ha la voluntat explícita de sanejar-ne els comptes i, de fet, des de la seva arribada, el Girona sempre ha estat al corrent dels pagaments. I no només això, sinó que cada mes de març fins al 2020 el club ha d'abonar uns 800.000 euros per complir amb el conveni de creditors (Hisensa, Seguretat Social i empreses de serveis, bàsicament) pactat el 9 d'abril de 2015. El deute que s'ha d'eixugar durant aquest període supera els 4 milions.

Els propietaris del Girona segueixen disposats a tirar endavant d'altres projectes com la Ciutat Esportiva, que fa temps que es negocia, i també han sondejat l'Ajuntament per la possibilitat de tenir la concessió de l'estadi de Montilivi, fet que permetria incloure'l com a un actiu de la societat pel període de temps que durés aquesta cessió de drets. El 2012 l'Ajuntament ja va aprovar per ple la concessió de Montilivi al club però aleshores el Girona, propietat encara de Josep Delgado, es va fer enrere pels problemes legals que van fer desaparèixer l'empresari.