Pablo Marí i Felipe Sanchón van ser les bones notícies només arrencar la setmana. Amb tants lesionats i mil i un maldecaps, Pablo Machín, com a mínim, respirava amb l'alta de dos dels seus futbolistes. Central i davanter, descartats per lesió aquestes últimes jornades, es reincorporaven a la dinàmica de grup i estan a disposició del cos tècnic per enfrontar-se demà al Tenerife. El pas dels dies ha servit, a més, per rebre una altra bona nova. Aday Benítez, baixa l'últim diumenge, també s'ha recuperat i ahir va completar la lleu sessió d'entrenament que la plantilla va realitzar al damunt de la gespa de Montilivi.

El vallesà, un habitual per a Machín, va caure a darrera hora pel duel amb el Numància per culpa d'una sobrecàrrega als isquiotibials que el va apartar de la convocatòria. No va entrenar el dilluns ni tampoc va fer-ho el dimecres a Peralada. Però ahir, va ser un més del grup. D'aquesta manera, Aday també està totalment recuperat i afegeix més competència una mica de competència als carrils. L'última jornada van ser Saúl García i Coris els encarregats de cobrir la banda perquè Machín no tenia ni el propi Aday ni tampoc Cifuentes (l'andalús segueix descartat i ahir va fer cursa contínua al marge dels seus companys). Ara, per rebre el Tenerife, ja disposa de tres peces per dos llocs i haurà de triar quina és la millor opció.

L'altra bona notícia de la jornada d'ahir va ser veure a Carles Mas entrenant amb el grup. Al ser una sessió lleu, sense massa càrrega de treball ni tampoc gaire contacte, el central va poder treballar sota les ordres del cos tècnic com un més. Mas va lesionar-se de gravetat al genoll el passat mes de maig i va haver de passar per la sala d'operacions. Ja fa unes setmanes que toca pilota i encara la recta final d'un procés de recuperació que ja fa uns sis mesos que s'allarga.

De la seva banda, Eloi Amagat, a qui se l'esperava aquesta setmana, segueix exercitant-se al marge, així que està descartat per al proper partit de lliga.