El tècnic del Tenerife, Pep Lluís Martí, va valorar en "positiu" l'empat del seu equip a Montilivi perquè "sumar a fora sempre és bo i estic satisfet pel treball de l'equip contra un rival complicat que també ha tingut les seves opcions, penso que el final el resultat ha estat just". Ara bé, Martí va lamentar que "no hem sabut gestionar bé durant més temps el nostre avantatge en el marcador perquè amb més minuts amb 0-1 en el marcador segur que hauríem tingut més opcions la contra". Sobre el gol encaixat, Martí va dir que "sobta que ens marquin a pilota aturada en una acció on la falta era tan llunyana, aquesta nit hem de veure el video per veure on hem fallat". El tècnic del Tenerife va mostrar-se satisfet del treball de jugadors com Alex García i Amath Ndiaye que van jugar en punta davant les baixes del Choco Lozano i d'Aaron Ñiguez. "Amath és un jugador de banda que es pot adaptar molt bé a la posició de davanter, mentre que Alex Garcia que, fins ara no havia tingut l'oportunitat de jugar avui ho ha fet 85 minuts a molt bon nivell. Estic molt satisfet del rendiment de tothom", va dir Martí que va demanar centrar-se ja "en el proper partit contra el Numància que tampoc serà gens fàcil". Finalment, Marti va explicar que Vitolo "probablement té el nas trencat, haurà d'anar a l'hospital a fer proves però per la imatge segur que té alguna cosa greu".