El Girona s'ha plantat en posicions d'ascens directe a la Primera Divisió després d'encadenar la tercera jornada sense perdre amb una victòria per la mínima (0-1) al camp de l'UCAM Múrcia. L'italià Samuele Longo ha estat l'autor de l'únic gol del partit, rematant una centrada de Borja García a l'interior de l'àrea al quart d'hora de la segona part.

El partit ha començat força mogut, amb un atac per a cada banda. El primer en avisar ha estat l'UCAM. Juanma s'ha desfet del debutant Pablo Marí dins l'àrea i ha posat la pilota per a Imaz. El xut ras del lliedatà s'ha trobat amb la bona resposta de René, titular per l'absència de Bounou. La resposta, una gran acció per banda dreta de Coris que ha acabat amb una rematada forçada de Longo a fora.

A partir d'aquell moment, el joc s'ha ensopit. Possessions llargues, sobretot pel bàndol gironí, i sense gairebé accions d'atac, han convertit el primer temps en un veritable tedi. Un xut de Borja García que ha sortir desviat i un cop de cap massa alt de Longo han estat les úniques aproximacions amb cara i ulls dels gironins. A l'altra bàndol, tres quarts del mateix: Imaz engaltava a fora una pilota penjada des de l'altra banda.

El segon acte ha començat amb una mica més d'intensitat, però tampoc sense ocasions clares. Fins que al quart d'hora de la represa, una centrada a l'àrea de Borja García l'ha collit Longo. L'italià, sense pensar-s'ho massa, ha enviat un xut centrat que s'ha colat per sota el cos del porter Fernando, fent pujar el 0-1 al marcador.

L'UCAM ha estirat les seves línies a la recerca de l'empat i el partit s'ha obert. Machín ha fet entrar Cifuentes per Coris i Rubén Alcaraz per Borja García, tot intentant buscar una mica més d'equilibri al mig del camp. Tot i això, als últims minuts els locals s'han llançat a l'atac, tancant el Girona al seu camp. Fruit d'això han arribat els millors minuts dels de Salmerón, que han fregat l'empat. Al 82, un xut ajustat d'Imaz s'ha topat amb una gran mà de René. El porter ha blocat dos minuts després un xut de falta de Góngora i al 87, Nono ha disparat massa creuat.

Fitxa tècnica:

UCAM: Fernando, Albizua, Tekio, Fran Pérez, Góngora, Tito (Collantes, min. 68), Kitoko (Basha, min. 46), Sergio Mora, Vicente (Nono, min. 58), Imaz i Juanma Delgado.

Girona: René, Coris (Cifuentes, min. 70), Ramalho, Alcalá, Pablo Marí, Aday, Pere Pons, Granell, Borja García (Rubén Alcaraz, min. 76), Portu i Longo (Cristian Herrera, min. 89).

Gols: 0-?1, Longo (min. 61).

Àrbitre: López Amaya. Targetes grogues per a Fran Pérez (UCAM); Ramalho, Longo, Granell (Girona).

Estadi: Condomina (Múrcia). 4.156 espectadors.