S'havia acostumat René Román a tancar amb clau la seva porteria. Ho havia fet en els tres partits de l'any 2017, aguantant el zero al camp del Saragossa i també en el doble enfrontament consecutiu a Montilivi, davant el Còrdova i també el Sevilla Atlètic. Però va ser ahir, al camp de l'Elx, quan el porter andalús del Girona va veure tallada de soca-rel la seva ratxa d'imbatibilitat. Després de 405 minuts, va arribar la primera clatellada de l'any. I en una de les últims accions del matx que els gironins van perdre a l'estadi Martínez Valero. Una centrada d'Álex Fernández des de l'esquerra al segon pal la va rematar gairebé sense voler Rober Correa, aprofitant que la defensa s'ho mirava i que el mateix René Román no va mesurar bé la sortida.

És el primer gol que encaixa el Girona el 2017, el primer després de 405 minuts sense fer-ho. L'últim equip que havia aconseguit batre el porter gadità havia estat el Nàstic de Tarragona, en l'últim partit de l'any passat. En aquella ocasió, va ser Tejera el que batia René al minut 42 d'un partit que acabaria amb victòria gironina a l'estadi: 4-2.