La plantilla del Girona i demà començarà a preparar la visita al Mirandés del proper dissabte a les 18.00. L'equip es va exercitar diumenge al Top Ten de Tordera en un partidet amistós contra el Quingdao Huanghai xinès (5-0), l'endemà de derrotar el Mallorca a Montilivi (1-0), i a la tarda veia com els resultats dels rivals l'afavorien i ampliaven fins a 8 la renda dels blanc-i-vermells en la seva lluita per l'ascens directe.

D'aquesta manera el primer entrenament que farà el Girona aquesta setmana serà demà al matí, a partir de les 11.00, a les instal·lacions del Top Ten. Dimecres la sessió es farà a Montilivi, dijous, a Vilablareix, i divendres, novament a l'estadi. Sempre a partir de les 11.00.

La propera jornada els principals rivals directes del Girona tenen aquests partits: el Cadis visita un Numància que aspira a atrapar les posicions de play-off; el Tenerife juga a Palma contra el Mallorca; l'Oviedo obrirà la jornada divendres al vespre al camp del Reus i el Getafe afronta un derbi madrileny contra el Rayo, que lluita per fugir de baix.