Ja fa temps que enfrontar-se al Girona suposa un plus per als equips rivals. El conjunt de Pablo Machín és vist per als contraris com un equip a batre, dels grans de la categoria. De fet, en són una bona colla els que han canviat el seu estil de joc -l'últim l'Elx- a l'hora de rebre el Girona. Demà, els gironins visitaran Anduva per enfrontar-se a un Mirandés que ocupa llocs de descens però que arriba al duel amb la moral ben alta després de la victòria a Vallecas de la setmana passada (1-2).

El triomf ha revifat un equip deprimit i que va pel tercer entrenador de la temporada (Terrazas, Barragán i ara Javier Álvarez de los Mozos). En aquest sentit, el porter Sergio Pérez va recuperar la titularitat a Vallecas en detriment del canari Roberto i podria mantenir-se sota pals demà. «Ja vam superar el Rayo que l'any passat estava a Primera. Podem guanyar qualsevol i més davant de la nostra afició», deia ahir el porter de Vitòria.

Álvarez de los Mozos tindrà la baixa per sanció del defensa Carlos Moreno i d'Alain Oyarzun, que és a la recta final de la seva recuperació. La resta de la plantilla està tota a disposció del tècnic, segon de Terrazas i Claudio.