Tret de l'Oviedo, que va punxar el divendres, la resta d'aspirants a l'ascens han tancat el dissabte amb victòria. Si el Girona ha fet els deures a Anduva imposant-se per 0-2 gràcies als gols de Fran Sandaza i Samuele Longo, el Tenerife ha golejat sense pietat el Mallorca a Palma (1-4) mentre que el Getafe ha suat de valent per desfer-se del Rayo Vallecano (1-0).

D'aquesta manera, els de Pablo Machín es mantenen 8 punts per davant dels canaris, mentre que tenen els madrilenys, el seu proper rival a la Lliga, a 10. Caldrà veure què és el que fa demà el Cadis. Els andalusos, ara a 11, juguen al migdia al camp d'un Numància que lluita per colar-se també en la lluita per l'ascens.

Si Tenerife i Getafe no han fallat, sí que ho ha fet l'Oviedo, un dels grans perjudicats d'aquest cap de setmana. Els de Fernando Hierro no van passar de l'empat al camp del Reus (1-1) el passat divendres.

Aquest resultat, sumat a la victòria d'avui dels de Machín amb el Mirandés, fa que la distància entre uns i altres a la classificació hagi augmentat i sigui ara de 10 punts.