El primer equip del Girona s'ha entrenat aquest matí a les instal·lacions de Montilivi quan no havien passat ni 24 hores de la golejada a casa contra el Getafe (5-1). La sessió ha estat de recuperació per als que van ser titulars el dissabte i una mica més exigent per a la resta. Pablo Machín ha pogut disposar de tots els seus efectius tret de Richy Álvarez (ja trepitja la gespa, però treballa a un menor ritme) i de Johan Mojica, que va acabar lesionat el duel amb els madrilenys.

Mojica va ser titular per segona jornada consecutiva i a la mitja part va patir una forta deshidratació que li va provocar un alt desgast muscular. Això va desembocar en una lesió que el va obligar a deixar el camp al tram final del partit, quan el marcador ja era molt a favor del Girona. El colombià avui no s'ha exercitat amb la resta dels seus companys i des del club s'assegura que "evoluciona bé" de la "sobrecàrrega" que pateix a la seva cama esquerra.

La plantilla disposa ara de dos dies de descans i no tornarà a la feina fins el dimecres per començar a preparar la visita d'aquest diumenge vinent al camp del Reus. Serà llavors quan Machín i el cos tècnic comprovaran quin és l'estat físic de Mojica i si el colombià es recuperarà o no a temps per al proper partit de lliga.