El Llevant, líder de la Segona Divisió A, continua embalat cap a l'ascens i avui, tot i patir més de l'esperat, ha guanyat l'Elx al Ciutat de València.

Encara que ha estat l'equip il·licità el que s'ha avançat ben aviat al marcador, amb un gol de Nino al minut 2, els locals han desequilibrat la balança al seu favor gràcies a dues dianes des del punt de penal a la segona meitat. Víctor Casadesús i Juan Muñoz no han fallat des dels onze metres situant el 2-1 final. Aquest resultat manté el Llevant a 7 punts de distància del Girona, que continua segon.

Els de Pablo Machín, que el dissabte veien com el tercer classificat es quedava a 10 punts de distància, també han augmentat avui el seu coixí respecte la setena posició, la que marca la barrera amb el play-off per pujar a Primera.

L'Osca, que s'ha impost al Valladolid a l'Alcoraz gràcies a un solitari gol de Ferreiro al minut 80 (1-0), és ara setè amb 39 punts, 16 menys que els gironins.