El Girona perdrà el carriler Johan Mojica durant dues o tres setmanes després que els resultats de la ressonància que es va fer ahir hagin revelat que el colombià pateix "una ruptura de la unió proximal del múscul semitendinós i bíceps femoral de la cuixa dreta". La previsió mèdica és que estarà pràcticament de baixa tot el que resta de març. Es perdrà segur la visita al Reus i el partit contra el Cadis a l'estadi, i caldria veure, si la seva evolució és bona, si pot reaparèixer a Oviedo el dia 25. En cas negatiu, el jugador cedit pel Rayo ja no podria tornar a jugar fins el 8-9 d'abril en la visita al Numància, perquè una setmana abans visitarà Montilivi el conjunt de Vallecas i l'acord de prèstec inclou que no es pot enfrontar al seu club d'origen.

Mojica va ser un dels homes més destacats dissabte en la golejada contra el Getafe, amb dues brillants assistències a la segona part que van generar els dos gols de Longo, el quart i el cinquè de la tarda. A pocs instants del final es va haver de retirar per les molèsties que arrossegava. Com que el Girona ja havia fet els tres canvis l'equip va dispuar aquells darrers moments amb 10 homes. Dilluns li van practicar una ressonància que ha acabat revelant la lesió que pateix i aquestes dues o tres setmanes de període de baixa.

La plantilla gaudeix avui del segon dia de descans concedit pel tècnic, Pablo Machín. El Girona tornarà als entrenaments demà amb una doble sessió, al matí a Torremirona i a la tarda a l'estadi. Dijous i dissabte l'equip s'exercitarà a Montilivi i dijous ho farà a Vilablareix. El Girona entra a l'últim terç de lliga instal·lat al segon lloc de la classificació amb 10 punts de marge sobre els principals perseguidors en la lluita per l'ascens directe, que ara són Tenerife i Oviedo.