Montilivi registrarà diumenge contra el Cadis la millor entrada de la temporada, fregant el ple, que se situaria en els 9.200 espectadors. El club ha anunciat aquest matí que el paquet d'entrades que s'havia posat a la venda s'ha exhaurit i, d'aquesta manera, que l'estadi s'ompli del tot queda en mans dels 7.000 abonats. L'expectació és màxima per veure el duel entre el segon i el tercer classificats, separats per 11 punts, en un duel clau per a la lluita per l'ascens directe.

Fins ara la millor entrada de la temporada és la que es va registrar fa dues jornades contra el Getafe, amb 7.300 espectadors. El partit de diumenge contra el Cadis ho superarà. El Girona ha facilitat un paquet de 200 localitats al Cadis corresponent a la grada visitant. El duel es jugarà a les 18.00, en directe per Movistar Partidazo.

El Girona, després de dos dies de descans, torna avui a la feina amb una doble sessió al Top Ten de Tordera al matí i a l'estadi a la tarda. Seran els primers entrenaments per preparar la visita del conjunt andalús i permetran veure l'evolució d'Aday i Borja García, que no van poder acabar el partit de diumenge passat a Reus per molèsties físiques. D'entrada s'ha descartat cap lesió greu i haurien d'estar a disposició de Pablo Machín contra el Cadis.