Montilivi bullirà diumenge a la tarda (18.00). El Girona camina amb pas ferm cap a Primera i, ja en la recta final de la temporada, i la primavera a la cantonada, ningú s´ho vol perdre. El club va anunciar ahir que les entrades estan esgotades i que, per tant, ni s´obriran les taquilles diumenge. El ple queda ara en mans dels 7.000 abonats i de la seva assistència massiva. Si aquests no fallen, hi pot haver a l´estadi pràcticament els 9.000 espectadors de l´aforament. D´altra banda el club ha facilitat un paquet de 209 localitats corresponents a la grada visitant al Cadis.

El que queda clar és que Montilivi tornarà a batre el registre d´assistència d´aquesta temporada. Si fa quinze dies la visita del Getafe va dur a l´estadi 7.300 persones, el Cadis en portarà encara més. La transcendència del partit és màxima. El Girona, segon amb 11 punts més que els andalusos, tercers, poden trencar de manera pràcticament definitiva la classificació si sumen els tres punts.

L´estadística dels gironins és immaculada. A casa no perden un partit de lliga des del desembre del 2015 (0-1) contra l´Elx, i aquesta temporada hi acumulen vuit triomfs consecutius. Des que el Tenerife hi va treure un punt (1-1) el penúltim dia de Fires de l´any passat que ningú ha tornat a puntuar a l´estadi.

Per aquells seguidors que s´hagin quedat sense entrada i no es vulguin perdre la pròxima cita del Girona a casa, a través del lloc web del club ja hi ha a la venda les localitats per al duel contra el Rayo (1 d´abril, 20.30) al preu de 20, 25 i 35 euros en funció de la ubicació.