Poques hores després d´experimentar per primera vegada aquesta temporada què se sent en perdre un partit a Montilivi, la plantilla del Girona va tornar a la feina ahir al matí amb la clara consigna de girar full i recuperar-se per encarar amb garanties la visita a Oviedo de dissabte. Ho va fer amb normalitat i sense que la desfeta hagi suposat cap drama. Només faltaria, perquè perdre, que no agrada a ningú, és quelcom que forma part del joc. És per això que és ara quan la bona feina de l´equip durant tot el curs llueix més que mai amb els 8 punts que encara manté el Girona amb avantatge respecte al Cadis. Així ho veu un Fran Sandaza que diumenge va marxar triplement fastiguejat, per la derrota, per la seva actuació personal i per una reblincada de turmell que el farà estar amb cures aquests dies. «Quan un equip s´acostuma a guanyar, el dia que es perd sembla que sigui una gran patacada. Això ens ajuda a tocar de peus a terra i a saber que res del que hem fet fins ara és fàcil i que tot costarà molt», deia el davanter castellà. Sandaza aposta per quedar-se amb les sensacions a la segona part «en què vam escombrar el rival». «L´empat hauria estat perfecte», lamenta abans de destacar que no hi ha dubtes a l´equip. «Cal estar tranquils. Es veu que l´equip vol i tots anem a una. L´afició està molt bé, és l´ambient d´equip gran que vol ser a Primera».

Sandaza no va tenir el dia contra el Cadis malgrat disposar d´un parell d´ocasions de cap a la segona part. Ahir, mentre els seus companys feien sessió de recuperació, Sandaza treballava al marge amb una bossa de gel al turmell. Tot per culpa d´una regirada que li va provocar la caiguda d´un jugador del Cadis al cim només començar. Aquella acció va treure Sandaza del partit. «Em vaig torçar el turmell i em vaig desconcentrar un xic. No vull que sigui cap excusa i menys en el meu cas, que sóc un guerrer i estic acostumat a lluitar amb tot», deia. Sandaza anava més enllà i feia autocrítica personal. «Hauria d´haver entrat més en joc, haver estat més bé, prendre més responsabilitats. Vaig marxar fotut pel resultat i la meva actuació personal», detallava. En aquest sentit, l´exjugador del Tòquio FC troba positiva l´autocrítica. «Els bons jugadors han de saber quan juguen malament i quan ho fan bé. Toca refer-me en el proper». En aquest sentit, caldrà veure l´evolució del turmell del davanter durant les properes 24 hores -avui és jornada de descans- per saber si Sandaza està en condicions o no de viatjar a Oviedo. Tot i això, en principi, les sensacions no són del tot negatives i el davanter confia com a molt tard dijous entrenar-se amb normalitat amb la resta dels seus companys. Sandaza és el segon màxim golejador de l´equip, amb 7 gols, els mateixos que Borja García i només superat per Samuele Longo (12).

El Nuevo Carlos Tartiere espera dissabte (20.45) en un partit novament entre candidats a l´ascens i en què els gironins es trobaran un gran ambient a la graderia. El club asturià ha engegat una campanya per la qual els abonats poden adquirir entrades a un preu més reduït (15 i 10 euros) per al partit.