El Girona mantindrà els 8 punts que tenia de marge respecte al Cadis una setmana més tot i haver perdut el dissabte al camp de l´Oviedo, encaixant la segona der­rota consecutiva i veient perillar el seu ampli coixí respecte al tercer classificat. Ahir a la tarda, els gaditans van veure com el Tenerife els guanyava al seu propi estadi (0-1), cosa que fa que l´equip andalús no pugui retallar ni un sol punt als blanc-i-vermells. Per tant, l´ensopegada al Nuevo Tartiere es converteix en un mal menor i la distància es manté intacta quan queda una jornada menys, onze, perquè s´acabi la Lliga.

Havent perdut a Oviedo, hi havia el perill que el Girona tanqués aquest cap de setmana amb només 5 punts de marge respecte al Cadis, quan la diferència, dues jornades abans, havia arribat als 11. Però la victòria dels gaditans a Montilivi de l´anterior diumenge i el partit que els d´Álvaro Cervera encara havien de jugar, obria la possibilitat que el marge s´escurcés quan encara queda un món per al final de la temporada. El Cadis, això sí, s´enfrontava a un rival directe en la lluita per l´ascens, el Tenerife. El duel, al Ramón de Car­ranza i en un ambient espectacular, va ser d´allò més igualat; sense massa ocasions al primer temps, però amb els canaris més ofensius al segon acte. Fruit d´aquesta insistència, Amath va marcar el 0-1 al miut 87. Un gol que segurament va ser molt celebrat ja no només pels aficionats del Girona, sinó també pel vestidor blanc-i-vermell.

Aquest resultat fa que els gaditans no sumin; es mantenen tercers, això sí, però segueixen a 8 punts dels gironins. Els de Machín en tenen 58, mentre que el Cadis segueix amb 50. Quart és el Tenerife, que en té 49. Els mateixos que l´Oviedo, cinquè. Tots dos han retallat tres punts als de Montilivi, però encara es troben força lluny: 9 punts. Encara més ho està el Getafe, que també s´ha acostat, però que continua a un munt de distància. Els madrilenys es van imposar al Lugo (2-0) i són sisens, tancant la promoció, amb 47 punts: 11 menys que el Girona.