El Comitè de Competició ha tornat a desautoritzar un àrbitre d'un partit del Girona després d'acceptar avui les al.legacions que va presentar avui contra la targeta groga que va veure dissabte passat a Oviedo Juanpe per una entrada que el col.legiat va considerar "planxa". El Comitè, per tant, ha deixat sense efecte aquella groga en entendre que el futbolista del Girona havia rebutjat "netament" la pilota i que no havia pogut evitar tocar el rival. Al Carlos Tartiere Alverola Rojas també va amonestar Alcalá en una acció que el club també va recórrer, tot i que en aquest cas Competició l'ha rebutjat i manté la groga al central. Fa tres setmanes el Comitè havia estimat parcialment el recurs del Girona contra l'expulsió de Pablo Machín a Reus, fet que li va comportar només un partit de sanció per haver xutat al final del partit una ampolla d'aigua amb la mala fortuna d'esquitxar el quart àrbitre.

Després de deixar escapar dimarts a Olot la Copa Catalunya contra el Nàstic a la tanda de penals, el Girona ha fet avui una sessió de treball a Montilivi on els jugadors han treballat amb diferent grau d'intensitat. Longo ha donat l'ensurt a la recta final i ha acabat abandonant l'estadi coixejant. Caldrà estar atents a la seva evolució. Per la seva banda Alcalá, Pere Pons i Juanpe han treballat a menor ritme entre el gimnàs i la gespa de Montilivi. La sessió ha sigut de recuperació pels futbolistes que van actuar ahir a la final de la Copa Catalunya.

Avui també s'ha sabut que el porter del Peralada Gianni, que viatja amb el primer equip quan Bounou se'n va convocat amb Marroc, estarà entre dues i tres setmanes de baixa per un trencament al recte anterior (quadríceps) de la cama dreta. En la sessió d'aquest matí al costat de René hi han treballat Richi Paz (Peralada) i Marcel (Girona B). També hi era el central de l'equip empordanès Carbó, que va jugar de titular amb el Girona dimarts a Olot. Està previst que aquesta tarda Bounou torni a Girona després d'haver estat aquests dies amb la seva selecció. El Girona es tornarà a exercitar demà amb la ment posada en la visita del Rayo de dissabte (20.30).