Són tres els partits consecutius que el Girona no sap el que és guanyar. Demanava Machín el dilluns apuntar-se la Copa Catalunya per calmar els ànims i injectar positivisme al vestidor, però ahir a Olot, nova ensopegada. Aquest cop, des dels onze metres. Tot i això, el tècnic li treia ferro a la situació, lamentant haver perdut per culpa de la tanda de penals, però recordant que el que «realment importa» és sumar els tres punts aquest dissabte contra el Rayo Vallecano. «A tots ens agrada guanyar, sigui quan sigui. Volíem marxar d'aquí amb bon regust de boca i hem fet un partit prou correcte. Però marxem disgustats. Sabem que la Lliga és el que realment ens importa i estic convençut que jugant com ho venim fent aquests dies guanyarem el Rayo perquè les sensacions són prou bones», deia.

Per al sorià, el duel amb el Nàstic havia estat «tan igualat que al final s'ha hagut de decidit per penals» i que només els «petits detalls» van acabar decantant la balança per al conjunt grana. «La diferència és que el nostre porter ha tocat alguna pilota però han acabat dins i el seu, tot i tocar-la, ha anat al pal i no ha entrat», va valorar, subratllant que «s'ha vist quin equip apostava per arribar als penals i quin no. Ells ho han aconseguit i ens han guanyat. No hi ha res més a dir». Finalment, va lamentar ser «un any més els subcampions» confessant que «hem estat molt a prop però si el tòpic diu que els penals són una autèntica loteria, nosaltres potser no hem comprat prou butlletes».

La felicitat de Juan Merino

Tot i recordar que «el que més ens importa és la Lliga i dissabte tenim una final», Juan Merino, tècnic del Nàstic, marxava molt satisfet d'Olot i amb un títol sota el braç. «Ha sigut un partit competit i bastant disputat en tot moment, amb ocasions per a tots dos equips. Hem sabut competir i hem estat sòlids contra un molt bon rival. La victòria ha estat una recompensa a l'esforç», deia.