Kiko Olivas i el Girona han arribat a un acord perquè el futbolista jugui amb l'entitat de Montilivi les dues properes temporades, fins al 30 de juny del 2019. D'aquesta manera, el director esportiu, Quique Cárcel, tanca un capítol que havia obert mesos enrere; primer, oferint-li la renovació al mateix Kiko (tot i la negativa del central en més d'una ocasió) i després, lligant la continuïtat d'homes com Aday Benítez, Sebas Coris, Borja García i Rubén Alcaraz, tots ells també fins al 2019.

Aquest curs, el d'Antequera tan sols ha jugat 10 partits de Lliga tot i que l'última temporada va ser una peça importantíssima en els esquemes de Pablo Machín. La culpa, una problemàtica lesió al peroné i a tres lligaments del turmell dret que va patir a Palma al setembre i que el va mantenir fora de combat fins al febrer, quan va reaparèixer. Recuperar-se de la millor manera possible d'aquesta lesió va ser un dels principals motius que va dur Kiko Olivas a refusar la proposta de renovació que uns mesos enrere li va oferir el club. No va ser l'única. Segons el que avançava Diari de Girona el passat 8 de març, ell i el seu entorn van entendre que en aquell moment el millor era donar-se un temps a totes dues parts. Recuperar-se era la seva prioritat deixant aparcat qualsevol altre tema.

Un cop recuperat i veient que tornava a entrar als plans de l'entrenador (s'ha anat alternant la titularitat amb Jonás Ramalho a l'eix de la defensa), Kiko i el seu representant van reprendre els contactes amb el club a l'espera de tornar- a parlar de tot plegat. D'aquesta manera, Quique Cárcel i David Aranda (l'agent del jugador, membre de l'empresa YouFirst SPORTS) van trobar-se per tornar a posar al damunt de la taula una proposta que l'andalús no ha refusat. Així doncs, Kiko Olivas serà blanc-i-vermell fins al 2019. El mateix jugador oferirà avui mateix les seves primeres impressions al voltant d'aquesta renovació en una roda de premsa que protagonitzarà aquest migdia, a partir de les 13 hores, a l'estadi de Montilivi.