I en el moment més inesperat ha sorgit el golejador desconegut. Un Pedro Alcalá que ha marcat tres gols en dues jornades, dos dels quals aconseguits ahir a Los Pajaritos i que han servit per sumar tres punts vitals per a un equip que necessitava trencar ràpidament la ratxa de tres derrotes consecutives que sumava.

En el moment més inesperat també va tornar Yassine Bounou, que va tenir poca feina durant els noranta minuts però que va solventar amb gran eficàcia l'única rematada de gol que va tenir el Numància.

En el moment més inesperat va tornar també la versió més treballadora del Girona, superant una primera part molt feixuga per arrodonir el resultat quan va tenir l'oportunitat de fer-ho.

En el moment més inesperat va tornar també Eloi Amagat posant la capacitat d'atemperar el joc del seu equip, de forçar faltes quan va ser necessari i de donar un punt de rauxa quan els seus companys ho necessitaven.

I en el moment més inesperat però en canvi més necessari van tornar els bons resultats que permeten obrir un altre cop un forat de tres victòries respecte del més immediat perseguidor, el Tenerife, rival dels gironins dissabte. O el que és el mateix, el Girona podrà anar a les Illes Canàries amb relativa tranquil·litat.

I ahir en el moment més inesperat també vam saber de boca d'alguns dels jugadors que Machín els havia tancat aquesta setmana per fer-los treball mental. S'havien d'acabar els comptes de punts respecte als rivals, la fal·lera desmesurada per l'ascens i tot allò que no tingués a veure amb el treball partit a partit. El mateix tècnic reconeixia després del matx que, efectivament, en els últims dies havia encarat més la feina en el pla psicològic que en l'esportiu, perquè aquest equip futbolísticament ja sap a què juga i el que necessitava ara era reforçar l'estat anímic.

I malgrat que no li agradarà a Machín, si l'equip guanya a Tenerife, la Lliga pot quedar esparrecada definitivament. Vagin apuntant la data del partit contra el Nàstic.