El duel Girona-Osca corresponent a la 37ena jornada de Lliga es disputarà a Montilivi el proper dissabte 6 de maig a 2/4 de 9 del vespre, segons ha determinant LaLliga avui en els horaris que ha fet públics. Una vegada més el canal en obert Gol ha escollit el duel dels blanc-i-vermells, en plena lluita per l'ascens, per retransmetre. L'endemà, i com també és habitual, s'oferirà el Reus-Saragossa.

L'equip de Pablo Machín jugarà abans que el Tenerife, que rebrà el Lugo el diumenge 7 de maig a les 13:00. Els canaris són ara el principal perseguidor del Girona, amb 8 punts menys, abans del duel que els enfrontarà dissabte a l'Heliodoro Rodríguez. Els gironins arribaran al partit després d'haver visitat el Lugo i abans de jugar al camp d'un Llevant que, possiblement, ja haurà pujat.

Els horaris definitius dels propers partits del Girona són aquests:

Dissabte 15 d'abril, 18.00 (Movistar Partidazo) Tenerife-GIRONA

Dissabte 22 d'abril, 20:30 (Gol) GIRONA-UCAM Múrcia

Diumenge, 30 d'abril, 16:00 (Gol) Lugo-GIRONA

Dissabte, 6 de maig, 20:30 (Gol) GIRONA-Osca

La plantilla gaudeix avui del segon dia de descans consecutiu. Demà l'equip tornarà a la feina amb un entrenament a les instal·lacions de Torremirona, a Navata. Dijous i divendres els jugadors s'exercitaran a Montilivi. Avui li faran proves a Àlex Granell, que es va retirar al descans del partit de Sòria, diumenge, per unes molèsties. A l'espera dels resultats, el propi jugador va admetre dilluns al programa "Tot rodó" de TV Girona que era difícil poder arribar al partit de Tenerife i esperava poder estar a disposició de Machín contra l'UCAM Múrcia. Aquesta setmana també caldrà estar molt pendent de l'evolució dels lesionats Longo, Mojica i Ramalho per si és possible que l'entrenador en pugui disposar per la visita al Tenerife.