El migcampista de Tenerife Vitolo considera que ara per ara el conjunt canari «és molt rocós», i que «en moments de patiment» és sòlid i evita que el creïn gaires ocasions de gol, tot i que va admetre que «potser cal matar els partits». «Guanyar a Segona divisió i sobretot aquests últims partits, en els quals es decideix tot, és complicat. Hi ha moments de molta tensió i desgastos extres per aconseguir un objectiu», va afegir.

Vitolo va subratllar que la línia del conjunt canari és «molt bona» i que està «en un punt privilegiat, però cal defensar aquesta posició setmana a setmana». «La nostra filosofia és anar setmana a setmana; això ha possibilitat que estiguem en el tercer lloc. No canviarem ara quan queden nou jornades. Aquesta ha de ser la nostra dinàmica fins al final», va subratllar. Vitolo va qualificar el partit de dissabte contra el Girona com «un duel molt bonic», en què «tothom vol jugar», ja que s'enfrontaran a un rival que es troba en ascens directe «per mèrits propis».

«Si venim fent les coses com fins ara, crec que l'equip té opcions de guanyar, encara que sigui una dura batalla», va destacar. Vitolo va comentar que abans «tothom veia inabastable el Girona», amb 8 punts més, però creu que «la lliga fa moltes voltes constantment».

«S'han recuperat molts aficionats perquè l'equip s'ha reenganxat. Ha tornat aquesta gent que estava dubitativa pels resultats passats», va ressaltat sobre l'ambient espectacular que s'espera a l'Heliodoro Rodríguez López.