Era d´esperar que, després de tres derrotes i amb els perseguidors immediats apretant a la classificació, Pablo Machín fes algun canvi al seu equip per intentar treure els tres punts de nou i donar certa tranquil·litat en un ambient que s´havia enrarit per culpa dels últims mals resultats. Pocs retocs a l´onze va fer el tècnic sorià, però un d´ells, força significatiu. Va ser a la porteria, donant entrada de nou a Yassine Bounou en detriment d´un René Román que tornava a tastar la banqueta.

El marroquí tornava a jugar un partit de Lliga després de gairebé quatre mesos i mig de l´última vegada. Va ser a Osca, l´últim cap de setmana del mes de novembre, que Bounou tenia una oportunitat al campionat domèstic. Aquella vegada, el Girona es va imposar a l´Alcoraz per la mínima (1-2). Des de llavors, Bounou no havia tornat a jugar. Havia estat René el que s´havia fet amb la titularitat. Sobretot, gràcies a què el marroquí va passar-se mes d´un mes convocat amb la seva selecció, que va disputar la Copa d´Àfrica durant el gener d´aquest mateix any.

Bounou no va ser l´única novetat de l´onze que el Girona va presentar ahir respecte l´última setmana. L´altre canvi va ser la presència d´Aday Benítez en detriment de Coris.