En cas de victòria contra l'UCAM Múrcia, el Girona podria ampliar el seu avantatge respecte els seus immediats perseguidors, a l'espera del resultat del Tenerife, que juga demà al camp del Numància. La resta d'equips que ja han jugat avui els seus partits i que podrien amenaçar la segona plaça als gironins han empatat els seus partits.

Els últims en fer-ho han estat el Cadis i el Getafe. El conjunt madrileny, provisionalment tercer, ha igualat a un gol a casa davant el Nàstic i és a set punts del Girona, que en cas de guanyar a l'UCAM es posaria a deu punts de l'equip de Bordalás. El Cadis, per la seva part, empatava davant un Llevant que no podrà ascendir matemàticament aquesta jornada i és a vuit punts dels gironins, abans del partit dels de Machín.

Finalment, Oviedo i Osca van empatar ahir divendres i en el millor dels casos podrien acabar la jornada a 12 i 13 punts respectivament dels blanc-i-vermells. Si guanya demà, el Tenerife seguiria a vuit punts del Girona si aquest guanya el conjunt murcià.