S'ha convertit en una mena de rutina veure com, setmana sí setmana també, un entrenador de Segona A elogia el Girona. Fins i tot ara, quan l'equip de Pablo Machín viu el moment més delicat de la temporada, amb una mala ratxa de resultats de només 4 punts de 18 possibles. El tècnic, aquest cop, ha estat Luis César Sampedro, inquilí de la banqueta del Lugo, i l'encarregat ahir d'avisar a tothom de com de perillós és el conjunt gironí, que demà visitarà l'Anxo Carro. «Si volem estar entre els millors, hem de guanyar el Girona», avisava el de Villagarcía de Arosa, traslladant el missatge que, per aconseguir-ho, els tocarà doblegar a un rival d'allò més complicat i que té un munt d'«armes» que el fan ser un adversari «complicat» de batre.

No se'n fia ni un pèl Luis César dels últims resultats dels blanc-i-vermells. «No està en el seu millor moment, però tots tenim crisis de joc. La seva classificació demostra quin és el seu nivell. Potser els seus darrers partits no han estat com tothom s'espera, però tots tenim dies dolents. Tot i això, segueix sent un equip magnífic», deia ahir el gallec, destacant la «solidesa» del grup que dirigeix Pablo Machín. «És un molt bon equip, amb grans futbolistes, que juga bé al contracop, molt físic i que disputa cada jugada. Sol posar molta gent a l'àrea, és profund i a la mínima et pot fer mal. Crec que és un equip complet en tots els sentits, que busca l'ascens directe i que està configurat per lluitar per aquest objectiu», analitzava.

Tot i aquest munt d'elogis, també recordava que «arriba el moment clau de la temporada» i que el seu Lugo està «capacitat» per no només lluitar per l'ascens, sinó també per plantar cara al Girona i guanyar-lo. «Volem la victòria per seguir a dalt, és el nostre objectiu principal. Hem de fer un joc fluït i evitar les seves armes. Si connectem amb la nostra gent segur que aconseguirem una gran actuació. Anirem a per totes. Ells s'hi juguen molt, però nosaltres també», va afegir.

Igualment, Luis César va confirmar que «Sergio Gil i Leuko encara no estan disponibles», mentre que Igor Martínez «podria entrar a la llista de convocats».