Com una gerra d'aigua freda li va caure a Sebas Coris el diagnòstic que va rebre la setmana passada de mans del metge. Havia acabat lesionat el partit contra l'UCAM Múrcia i sabia que alguna cosa no anava bé, però quan li van confirmar que en tindria per un parell de mesos i que havia de dir adeu a la temporada, se li confirmaven els pitjors pronòstics. Un «trencament del lligament col·lateral cubital del colze esquerre» i també un «arrencament del tendó profund dels flexors dels dits de la mà esquerra» és el resultat d'una entrada molt dura d'un jugador del conjunt murcià. El resultat: 8 setmanes sense poder jugar i, a més, passar per la sala d'operacions. La intervenció serà avui mateix, a l'hospital Sagrat Cor de Barcelona. Un tràmit que Coris, un cop païda la notícia, encara amb força positivisme.

Així ho expressava el mateix futbolista, en un missatge difós pel Girona en el que el de Tossa de Mar aprofitava per «donar les gràcies» per tota aquella gent que li ha estat fent arribar «missatges» de suport, quelcom que li ha «donat molts ànims» al llarg d'aquesta última setmana. «Estic convençut que l'operació anirà genial i que també la recuperació serà encara més ràpida», afegia. Per completar-ho, Coris feia una crida a l'afició perquè aquest dissabte ajudin l'equip a sumar els tres punts contra l'Osca i deixar encara més a prop l'ascens a la Primera Divisió. «Us vull demanar a tots que assistiu a Montilivi. És un partit importantíssim que hem de guanyar», deia.

Un cop sigui avui intervingut, Sebas Coris encetarà un període de baixa que s'allargarà durant unes 8 setmanes. Aquest curs, ha jugat un total de 27 partits, 17 com a titular, i ha marcat un gol.