El Girona ven des de dijous les entrades pel partit d'aquest dissabte al camp del Llevant. Aquest migdia ha anunciat que ja se n'han despatxat més de 300, amb la qual cosa fa pinta que hi haurà una magnífica representació de seguidors blanc-i-vermells a l'estadi Ciutat de València. Els abonats i fans del Girona poden comprar les entrades i muntar-se el viatge pel seu compte, o apuntar-se també als autobusos que s'organitzen des del club i que sortiran el mateix dissabte a les 7 del matí de l'estadi (el partit arrenca a les 18.00). Les localitats tenen un preu de 12 euros, mentre que el viatge en autobús en costa 33 més.

Per formalitzar la petició es demana el nom, cognoms i identificació del soci pels abonats i fans; i nom, cognoms i DNI dels acompanyants, per exigències de seguretat de LaLliga. El Girona és a només 8 punts de Primera i dissabte pot fer un altre pas endavant ara que encadena dos triomfs seguits (Lugo i Osca), contra un rival que ja té assegurat l'ascens i, per tant, no s'hi jugarà res més enllà d'assegurar el títol honorífic de campió de Segona divisió.

En l'aspecte esportiu l'equip ha tingut avui jornada de descans. Demà reprendrà els entrenaments per preparar el partit contra els valencians a Montilivi. Aquesta setmana totes les sessions programes (demà, dimecres, dijous i divendres) es faran a l'estadi. Machín podrà recuperar Maffeo després de tres partits de sanció, i també Alcalá, que en va complir un contra l'Osca. En canvi perdrà Sandaza, que serà suspès per un partit per acumulació de targetes. Els serveis mèdics del club estan fent proves avui als jugadors que van acabar tocats l'últim partit, com ara Alcaraz, tot i que fins demà no se'n coneixeran els resultats i les valoracions.