Aday s'ha reincorporat aquest matí als entrenaments amb el grup. El carriler, que té petites fractures a la zona anterior del tabic nasal ossi i a l'os propi del nas del costat dret, ha treballat amb normalitat amb la resta de companys però ha lluït una màscara protectora a la cara que l'haurà d'acompanyar els propers dies. En principi no hi hauria d'haver problemes perquè estés a disposició de Machín pel partit de dissabte al camp del Llevant. Un altre jugador que va acabar "tocat" l'últim compromís de lliga contra l'Osca va ser Juanpe. Avui ha fet una part de la sessió i, com Aday, hauria de poder jugar amb normalitat. El central pateix un edema al turmell esquerre amb hematoma i en qüestió de dies hauria d'estar plenament recuperat.

El Girona ha seguit preparant aquest matí a l'estadi la visita de dissabte al camp del Llevant. Al final hi havia previst fer una barbacoa amb tota la plantilla. Machín ha tornat a convocar els jugadors per demà (11.00) a Montilivi.

Mentretant el club segueix venent les entrades, amb la possibilitat d'adquirir també el viatge en autobús, per donar suport al Girona al Ciutat de València. Avui s'ha obert el termini perquè en puguin comprar tots els aficionats que ho desitgin ja que fins ara l'opció era exclusiva per a abonats i fans. El termini s'acaba demà al migdia. De moment ja són gairebé mig miler els seguidors que han confirmat la seva presència a València, sigui anant en el viatge del club o muntant-se'l pel seu compte.