Aday es va reincorporar ahir als entrenaments amb el grup després d'acabar tocat el partit contra l'Osca. El carriler va rebre un cop en l'última acció del partit, la del 3-1 de Sandaza. Segons el comunicat mèdic que va emetre dimarts el club, té petites fractures a la zona anterior del tabic nasal ossi i a l'os propi del nas del costat dret, i per això, tot i que va treballar amb normalitat amb la resta de companys, va fer-ho amb una màscara protectora a la cara que l'haurà d'acompanyar els propers dies. En principi no hi hauria d'haver problemes perquè estés a disposició de Machín pel partit de dissabte al camp del Llevant. Un altre jugador que va acabar tocat l'últim compromís de lliga contra l'Osca va ser Juanpe. Ahir va fer una part de la sessió i, com Aday, hauria de poder jugar amb normalitat. El central pateix un edema al turmell esquerre amb hematoma i en qüestió de dies hauria d'estar plenament recuperat.

El Girona va seguir preparant ahir al matí a l'estadi la visita de dissabte al camp del Llevant. Al final la plantilla va dinar plegada, en una barbacoa. Machín ha tornat a convocar els jugadors per aquest matí (11.00) a Montilivi.

Per altra banda el Girona FC convoca proves pel futbol base adreçades a nens nascuts els anys 2009-2010. Tindran lloc el dilluns 22 de maig, a Torres de Palau i començaran a les 17:45. Els nens hauran d'arribar al camp vint minuts abans de l'inici. És imprescindible que per participar-hi s'ompli el formulari que hi ha al web i s'adjunti l'autorització del club on està jugant.