Pablo Machín ha explicat a la sala de premsa del ciutat de València que segueix «convençut» que el Girona acabarà pujant a la Primera Divisió, però no ha amagat que avui ha perdut una bona oportunitat per deixar la feina gairebé enllestida. Ha perdut en un camp «on ningú hi ha guanyat aquesta temporada» i contra un rival «de molta qualitat» que així «ho ha demostrat».

Malgrat dir que ha acabat «satisfet del treball i la implicació» dels seus jugadors, no ha amagat que «s'han de corregir encara algunes coses» i que els blanc-i-vermells han estat «massa tous al darrere» i sense «punteria» a l'àrea contrària».

«Dins les nostres possibilitats, hem fet un partit per empatar com a mínim, però l'efectivitat mana», ha declarat Machín, abans d'explicar que segons el seu punt de vista hi ha hagut «un possible penal» de Chema sobre Alcalá. «Ells han demostrat en jugades i accions puntuals que són millors que nosaltres, tot i que si haguéssim tingut més encert hauríem pogut empatar», ha rematat, abans d'afegir que «quan t'enfrontes a rivals així te n'adones que encara té més mèrit el que estem fent aquesta temporada».