Pepe Bordalás, ara entrenador del Getafe, s'ha queixat un munt de vegades d'aquells que denuncien l'elevada agressivitat dels equips que ell dirigeix. Visiblement fart i esgotat per les crítiques, ha volgut llançar per terra totes aquestes acusacions, negant que afirmacions com aquesta tinguin cap mena de veracitat ni fonament. Però per més que s'esforci a insistir, els fets estan decidits a no donar-li la raó. Tard o d'hora, el seu nom o el d'algun dels seus futbolistes solen aparèixer a la llista de sancionats que cada setmana fa pública la Reial Federació Espanyola de Futbol. Ahir no en va ser una excepció, però aquesta vegada, el càstig és dels grossos. Bordalás ha estat sancionat amb 4 partits, de manera que el Getafe es queda sense entrenador per al que queda de Lliga. I no és l'únic. Un dels seus ajudants, Javier Vidal, i el futbolista Mehdi Lacen també han rebut.

Divendres passat, a Sevilla, l'àrbitre Caudra Fernández va expulsar el tècnic alacantí al minut 89 «per protestar una decisió meva cridant amb els braços aixecats i posteriorment girar-se cap al públic amb gestos desafiants. Un cop expulsat, es va dirigir cap al quart àrbitre amb una actitud amenaçadora, essent subjectat per membres del seu equip», tal com reflectia l'acta. Bordalás va excusar-se en roda de premsa assegurant que tan sols s'havia «enfadat» per l'expulsió. I res més. Però el mal ja estava fet. Ahir, Competició va optar pel càstig més alt possible: 4 partits. D'aquesta manera, no es podrà asseure a la banqueta contra l'Elx, Valladolid, Almeria i Mallorca. Res nou per a Bordalás, que al febrer va rebre una sanció idèntica. També 4 partits després d'una «actitud agressiva protestant» una decisió arbitral» i dirigint-se «de la mateixa manera al quart àrbitre» al túnel de vestidors. El càstig va impedir que s'assegués a la banqueta de Montilivi, on el seu equip va perdre per 5-1.

El seu ajudant Javier Vidal ha estat sancionat amb 3 partits per «encarar-se al quart àrbitre» mentre que Mehdi Lacen se'n perdrà 2 per «donar un cop de cap a un contrari estant el joc detingut».

L'Alcorcón, sense Iván Alejo

De la seva banda, el proper equip que visitarà Montilivi, l'Alcorcón, ho farà sense un dels seus futbolistes més perillosos, Iván Alejo. L'extrem va ser expulsat amb vermella directa al minut 81 del duel amb el Rayo de diumenge passat. Es perdrà un partit, com també Àlex Granell. El gironí va veure a València la desena targeta groga.