Poca càrrega física i especial incís en la precisió i la definició. Així va ser l'entrenament d'ahir al matí del Girona, a dos dies del partit contra l'Alcorcón. Com és habitual cada dijous, Pablo Machín va afluixar el ritme de feina que avui dirigirà la darrera sessió abans del matx, a porta tancada. El tècnic té les baixes segures de Sebas Coris i Rubén Alcaraz, lesionats, a més a més d'Àlex Granell, sancionat. A més a més, caldrà veure en quin estat es troba Juanpe, que ahir no va treballar amb el grup, en principi, per precaució. El central canari arrossega un fort cop al turmell des del partit contra l'Osca de fa quinze dies a Montilivi que no li va impedir jugar a València contra el Llevant. Aquesta setmana havia entrenat amb normalitat però podria haver-se ressentit una mica de la trompada.

Juanpe s'ha convertit en un jugador imprescindible per a Machín. El canari només s'ha perdut partits quan ha estat sancionat i quan es va trencar una costella al mes d'octubre En cas que l'exjugador del Valladolid i del Racing de Santander no estigués en condicions de jugar demà, Machín tindria dues alternatives clares per ocupar el lloc de central esquerrà. La més lògica seria l'entrada de Kiko Olivas que faria mantenir Ramalho a la dreta. L'altra, menys probable, el retorn de Pablo Marí, que és l'únic central esquerrà pur de la plantilla. El jugador cedit pel Manchester City tan sols ha disputat 8 partits aquesta temporada. De la seva banda, el capità Richy Álvarez, malgrat que ja fa alguns dies que treballa amb la dinàmica del grup, encara no té prou ritme.

Un cop més, Marc Carbó va participar ahir a l'entrenament amb el primer equip. Les absències al mig del camp de Granell i Alcaraz fan que el jugador saltenc tingui força números de ser convocat. En aquest cas, seria força complicat que Carbó pogués arribar a Móstoles per diumenge al migdia (12.00) jugar l'anada de l'eliminatòria per pujar a Segona Divisió B amb el Peralada. Carbó podria jugar el partit, encara que participés en el Girona-Alcorcón.