Depenent de com vagi la jornada d'aquest cap de setmana i, si el Girona té la possibilitat d'ascendir matemàticament diumenge que ve a Tarragona, l'allau de peticions d'abonats i seguidors blanc-i-vermells per ser al Nou Estadi pot arribar a doblar el gairebé miler que hi havia fins ahir. El problema, però, rau en la postura del Nàstic que, de moment, no pensa afluixar en la seva intenció de no cedir més de 355 entrades. Són les que té destinades a l'afició visitant i que es troben en un dels córners de l'estadi. Si finalment, el conjunt tarragoní no cedeix, el Girona es veurà obligat a efectuar un sorteig entre totes les sol·licituds d'entrades que ha rebut.

La postura del Nàstic xoca frontalment amb la que va mantenir ara farà tres anys en el partit de tornada de la promoció d'ascens a Segona A contra el Llagostera. Aleshores, el conjunt grana reclamava més entrades al gironí que n'hi oferia 200 per veure el duel al Municipal llagosterenc ampliat a 2.500 localitats per a l'ocasió. En aquella ocasió, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va criticar durament la postura d'Isabel Tarragó i Oriol Alsina, que defensaven prioritzar els seus aficionats en la venda d'entrades. El Llagostera argumentava que no podia cedir més entrades al Nàstic perquè llavors el Municipal tindria majoria d'aficionats tarragonins. A més a més, l'alcalde, Fermí Santamaria, va denegar la instal·lació d'una fan-zone al poble i això va fer que molts seguidors del Nàstic acudissin a Llagostera sense entrada. Finalment, Andreu, com a mesura de protesta, no va voler seure a la llotja i va veure el partit des de la graderia supletòria que es va instal·lar, entremig de la seva afició. Andreu no va pair el no ascens i la derrota va desencadenar un seguit de retrets i atacs cap al Llagostera. Tres anys després i malgrat que la capacitat del Nou Estadi és sensiblement superior a la del Municipal de Llagostera (cap a 15.000 espectadors) el Nàstic tem que hi hagi una marea blanc-i-vermella si el Girona pot pujar matemàticament la setmana que ve i per això es nega, de moment, a cedir més entrades. Mentrestant, el Nàstic visita avui Vallecas en un partit clau per seguir vius en la lluita per la salvació. Ahir, el tècnic Juan Merino va revelar que havia presentat la dimissió feia uns dies però que la directiva no la hi havia acceptat.

Les entrades per demà

D'altra banda, l'Alcorcón va confirmar que demà no hi haurà afició seva a Montilivi i per això el Girona va posar a la venda les 300 entrades del sector visitant que, ahir al vespre, anaven camí d'esgotar-se.