Pablo Machín ha explicat aquest migdia després de l'entrenament que Maffeo i Aday no estan descartats pel partit de diumenge a Tarragona contra el Nàstic. Tot i això, cap dels dos s'ha entrenat amb normalitat tota la setmana segons el tècnic per no forçar-los.

El duel al Nou Estadi serà trascendental per a un Girona que jugarà coneguent el resultat del Getafe, que juga demà a Valladolid. En aquest sentit i, a banda de recordar que "el més important és centrar-nos en nosaltres mateixos", Machín sí que ha admès que seguiran el partit. A més a més, s'ha volgut curar amb salut restant trascendència al que passi fora del seu partit. "L'entorn és optimista i està molt bé. Em repeteixen que el Getafe perdrà a Valladolid, però i si no perd què passa? Hem d'estar preparats per això i fer els nostres deures", ha assegurat.

El Nàstic rebrà els gironins amb un nou entrenador, Nano Rivas, però sense un dels seus millors homes, Sergio Tejera. Machín reconeix que els tarragonins estaran "extramotivats perquè la necessitat és u plus" però considera que la dels seus homes "ha de ser superior". Això, el sorià ha advertit que el Nàstic "té nivell de sobra per a guanyar qualsevol".

L'equip farà demà al matí la darrera sessió d'entrenament i a mitja tarda sortirà cap a Tarragona (3/4 de 7) on farà nit.