Pablo Maffeo, un habitual al ­carril dret del Girona sempre que ha estat disponible per a Pablo Machín, es podria perdre el transcendent partit d´aquest diumenge al camp del Nàstic. El futbolista ja no es va exercitar dimecres i ahir, quan havia passat una estona treballant sense problemes al mateix ritme que els seus companys a l´annex de Montilivi, va haver de deixar l´entrenament a mitges. Va notar unes molèsties i va acostar-se a parlar amb Pablo Machín de tot plegat, abans d´abandonar el camp al costat del metge del primer equip i amb cara de molt pocs amics.

Quedava encara una estona de l´entrenament que ahir va realitzar l´equip a l´estadi però Maffeo ja no va tornar a treure el cap. Es va ­dutxar i va marxar cap a casa. El club en cap moment va explicar-ne el motiu i tampoc va revelar si al futbolista se li faran les pertinents proves mèdiques per confirmar si pateix o no alguna lesió que calgui tenir en compte. Les primeres explicacions, amb molta seguretat, vindran avui de la mà de Pablo Machín durant la prèvia del partit contra el Nàstic que aquest migdia protagonitzarà. Depenent de quin sigui el seu estat físic, Maffeo podria caure de la convocatòria, pel que seria Miguel Ángel Cifuentes l´encarregat d´ocupar la banda dreta.

Tampoc es van entrenar ahir Aday Benítez, Sebas Coris, Rubén Alcaraz i Pere Pons. Els tres primeres estan descartats per diumenge per culpa de les seves respectives lesions, mentre que si el gironí no va treballar al mateix ritme del grup va ser simplement per precaució. En un principi, sempre queno es torci la cosa, Pons entrarà a la convocatòria i serà titular per enfrontar-se al Nàstic al Nou Estadi.