El tècnic del Girona, Pablo Machín, ha reconegut al final del partit que "ells a la segona part han estat millor que nosaltres. No hem sabut ser un equip capaç d'aguantar el resultat. Quan tens dubtes, al final ho acabes pagant. Tothom si juga molt. Hem de ser positius. Tenim molt de mèrit. Ningú ens ha regalat res per ser on som. Ens queden dos partits per aconseguir un punt sempre hi quan el Getafe aconsegueixi sumar. Estic convençut que aquest ascens, al final acabarà arribant".

Machín també ha avançat que Pablo Maffeo i Pere Pons -tots dos no han pogut acabar el partit per lesió- "sembla que tenen una ruptura fibrilar i possiblament no podran competir en cap dels dos partits que ens queden (Saragossa i Còrdova)".

Finalment Machín ha dit que "haurem de patir fins al final. Hem de tornar a ser un equip competitiu per aconseguir l'ascens. Poder-ho celebrar a casa diumenge que ve serà molt més bonic".

Per la seva part, Nano Rivas, tècnic del Nàstic, ha comentat que "A la segona part hem sabut madurar. El primer gol ens ha vingut molt bé, i a partir d'aquí hem estat capaços de capgirar el marcador i sumar un triomf molt important".