El tècnic del Girona Pablo Machín, ha admès a la conclusió del partit que «segurament (Pere Pons i Pablo Maffeo) tindran un trencament fibril·lar i tot indica que segurament no podran competir en cap dels dos partits que ens queden (Saragossa i Còrdova). Hem d'encaixar les coses com són. Sabem que el nostre destí és patir fins al final. Ara hem de pensar amb el partit de diumenge a casa. Si aconseguim puntuar podrem celebrar l'ascens i serà molt més bonic poder-ho fer davant la nostra afició».

En canvi, el jugador, Pablo Maffeo, s'ha mostrat optimiste. «Farem proves i espero arribar diumenge per jugar contra el Saragossa. Estic tocat, amb molèsties però partits com aquests sempre els vols jugar i fas el possible per forçar».

Per la seva part, Àlex Granell ha explicat que «les 1.500 persones que avui s'han desplaçat fins a Tarragona em conviden a ser molt positiu. Estic segur que diumenge celebrarem l'ascens a Montilivi».

El davanter del Girona, Fran Sandaza s'ha mostrat tocat per no haver pogut segellar l'ascens avui. «No hi ha més remei que esperar. A la segona part ens han superat. Ens han marcat tres gols. Ens ho haurem de fer mirar. Segurament és una de les pitjors segones parts de la temporada. Diumenge a casa davant la nostra gent pujarem. Estem cansats, però tots sabíem que l'ascens seria difícil».