A l'espera de la confirmació oficial per part del club que Pablo Machín serà l'entrenador del Girona la temporada que ve a Primera Divisió, ahir hi va dir la seva el tècnic del Manchester City, Josep Guardiola. En una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, el de Santpedor es va descartar per a la banqueta del Girona però ho va fer amb una argumentació molt a tenir en compte. «No entrenaré el Girona perquè ja tenen un molt bon entrenador», assegurava. Guardiola va analitzar també el lligam que hi ha i que ha d'anar a més entre el Girona i el club citizen. «Som amics i em consta que Ferran Soriano està molt il·lusionat amb tot el que puguem avançar. Els ajudarem, però no sé com», deia.

En les darreres temporades, el City ha col·laborat amb el Girona mitjançant cessions de jugadors: Lejeune, Sobrino, Nwakali, Maffeo o Marí). En aquest sentit, per a Guardiola, el fet que el Girona passi a competir a Primera Divisió la temporada que ve fa que «ara no els puguem cedir jugadors joves per foguejar-se. Han de guanyar i necessitaran jugadors per fer una bona temporada. Caldrà portar-hi jugadors que puguin ajudar, però això ho han de decidir ells», argumentava. En la mateixa línia, l'exentrenador del Barça obria les portes a una màxima col·laboració. «Si els podem ajudar, estem disposats a donar-los un cop de mà», deia Guardiola, que desitja que «tant de bo el Girona segueixi a Primera».

Durant l'entrevista, Guardiola va beneir l'arribada d'Ernesto Valverde a la banqueta del Barça i va elogiar Messi de qui va dir, altre cop, que és «el millor de tots els temps».