L'Sporting de Gijon ja treballa en la confecció del nou organigrama tècnic després del descens a Segona i la marxa de Rubi. El nou director esportiu, Miguel Torrecilla, hauria triat ja l'entrenador, un Paco Herrera que ahir es va acomiadar del Valladolid. Amb Torrecilla, arriben a Gijón el seu germà, Toño, i l'extècnic del Girona, Javi López, per col·laborar dins la secretaria tècnica. Tots tres van ser a la llotja de Mareo diumenge veient el partit del filial de l'Sporting, que després de ser eliminat per l'Olot en el play-off d'ascens a Segona B, segueix en competició perquè tenia dret a repesca.

Javi López va ser el substitut de Ricardo Rodríguez al Girona a finals de 2013. La seva arribada, però, no va servir per redreçar el rumb d'un equip que el març de 2014, després de perdre 4-0 a Sabadell, tenia un peu i mig a Segona B. L'aleshores director esportiu, Oriol Alsina, va destituir-lo per fitxar, a la desesperada, Pablo Machín. La història, a partir d'aquí, és sobradament coneguda.

L'interés de l'Sporting per Paco Herrera no va agradar gaire a Valladolid, que es va estar jugant fins el darrer moment un bitllet per a la fase d'ascens. Ahir Herrera es va acomiadar de Pucela.