Lligada la continuïtat de Portu, ara Quique Cárcel, a banda de confeccionar l´equip de cares al debut a Primera, té també en ment ampliar el contracte d´algun altre jugador de l´actual plantilla. Ahir no se´n va amagar gens ni mica i, cosa estranya en ell, va deixar anar noms i cognoms. «Pere Pons acaba contracte i m´agradaria que continués. Però això és com tot, una entesa entre dues parts. Estic convençut que ell vol seguir i nosaltres volem que continuï. Esperem fer-ho més aviat que no pas tard, encara que això no vol dir que es tinguin notícies del tema d´aquí poc», explicava.

Per a Cárcel, el migcampista de Sant Martí Vell «és un futbolista que mereix un reconeixement com hem fet amb Portu i que ens agradaria que creixés juntament amb nosaltres», afegia.

Pere Pons, que va debutar amb el primer equip el 2012 i que amb el pas dels anys ha anat guanyant pes fins convertir-se en un dels pals de paller del vestidor i un jugador molt estimat per l´afició, acaba contracte el 30 de juny del 2018. Cárcel ja hauria iniciat les converses amb ell i el seu representant per intentar que el gironí, que és a l´agenda d´uns quants clubs, sigui blanc-i-vermell molts anys més