Dilluns a la tarda l'equip donarà el tret de sortida a la pretemporada 2017-18. Ho farà a l'annex de Montilivi amb, com a mínim, quatre cares noves (Iraizoz, Suárez, Bernardo i Planas). A la plantilla hi han d'arribar encara una desena de noves incorporacions, una bona part de les quals, serà a través de cessions per part del Manchester City. El retorn de Maffeo, el brasiler Douglas Luiz o Marlos Moreno, són alguns dels que són a la rampa de sortida amb destí a Montilivi però, de moment, no hi ha res tancat ni signat. Quique Cárcel s'estima més no parlar-ne gaire però ahir en un atac de sinceritat va reconèixer que ell «per demanar, demanaria fins i tot el Kun Agüero». El màxim responsable esportiu blanc-i-vermell confia que puguin arribar a Montilivi un mínim de tres jugadors del City en qualitat de cedits. «Valorem que puguin ser tres o algun més però no ho podem assegurar perquè tot depèn dels acords a què s'arribi», deia.

Pel que fa a l'opció Douglas Luiz, Cárcel reconeixia que és un jugador que el club té controlat. «El coneixem molt bé perquè és a l'elit. És jove i molt bo. Tanmateix, no soc jo qui n'ha de parlar. Jo demanaré tot el que pugui però vindran els que ells creguin convenients».

Les paraules de Denayer

Cárcel va posar en dubte que Denayer hagués manifestat que el City l'empenyia a venir al Girona i que si havia d'acabar cedit a Montilivi no ho faria de gust. «No sé si ho ha dit o no. A mi no m'ho ha dit ni ho he sentit. Si realment ho ha dit i pensa així, no m'agradaria que estigués aquí», deia. Cárcel considera que «un cop filtrada la notícia, no veig que ho hagi dit tan directament així». Sí que entén el director esportiu blanc-i-vermell que Denayer pugui comptar amb «grandíssimes ofertes de grans equips» i aposta per «respectar-ne el context».