Felipe Caicedo és molt a prop de convertir-se en un nou davanter pel Girona per afrontar el debut a Primera divisió. El club de Montilivi té molt avançades les negociacions amb l'Espanyol per tal d'incorporar, com a cedit, el futbolista internacional equatorià.

L'Espanyol anhela desprendre's de Caicedo per la seva elevada fitxa, que alguns mitjans situen al voltant dels tres milions d'euros. L'acord inclouria que el Girona es fes càrrec pràcticament de tot el sou i també contemplaria una opció de compra per l'estiu que ve. El davanter no ha sigut convocat pel tècnic espanyolista Quique Sánchez Flores per la gira per Indonèsia que els blanc-i-blaus comencen demà.

Per altra banda demà a la tarda (18.30) el Girona comença els entrenaments a l'annex de Montilivi. Arrenca la il·lusionant pretemporada del debut a Primera divisió, previst pel cap de setmana del 19-20 d'agost. Precisament dijous, dia que l'equip viatjarà a Manchester per fer-hi l'estada de l'estiu, a la seu de la Federació Espanyola a Las Rozas s'hi farà el sorteig dels calendaris de Primera i Segona A.

De moment el Girona ha concretat els fitxatges dels porters Gorka Iraizoz (Athletic) i Suárez (Barça B), i dels defenses Bernardo (Middlesbrough) i Planas (Celta). L'opció Caicedo està molt avançada, però en breu també es podrien concretar el retorn de Maffeo, novament cedit pel City, i la incorporació a préstec del brasiler Douglas Luiz, que dissabte va firmar el seu contracte amb el club anglès provinent del Vasco de Gama.