El Girona ha encetat aquesta tarda, amb um entrenament a l'annex de Montilivi, la pretemporada del debut a Primera divisió. A la sessió hi han participat els jugadors que continuen del curs passat (Bounou, Granell, Pons, Aday, Portu, Juanpe, Borja García i Alcalá) més Eloi i Ramalho, que tot i tenir contracte són dubte, i un Kiko Olivas que també en té però a qui el club voldria rescindir. El grup s'ha completat amb els 4 fitxatges concretats fins ara (Bernardo, Gorka Iraizoz, Suárez i Planas) i els futbolistes del Peralada Cesc Clotet, Álamo i els uruguaians Maxi Villa i Andrés Romero.

Pablo Machín s'ha retrobat amb el seu cos tècnic habitual, amb Jordi Guerrero de segon; Jordi Balcells de preparador físic i Omar Harrak d'entrenador de porters. La sessió l'han seguida des de les tanques de l'annex que donen a l'avinguda de Montilivi desenes de seguidors.

El Girona es concentrarà aquesta nit a Peralada per fer-hi demà i dimecres una minicomcentració prèvia a l'stage de Manchester que començarà dijous. De moment encara no s'han oficialitzat les arribades de Maffeo, Douglas Luiz i Aleix

Garcia, que arribaran cedits pel City i que ja es troben a Catalunya. Tampoc s'ha tancat amb l'Espanyol la cessió del davanter Caicedo.

Abans de l'entrenament ha comparegut Àlex Granell, que s'ha mostrat molt "il.lusionat" amb el curs del debut a Primera.