El Girona ja té un davanter per a la temporada del seu debut a Primera Divisió. El club de Montilivi acaba de confirmar l'arribada de l'uruguaià Christian Stuani, fins ara al Middlesbrough anglès, que s'ha convertit en el primer reforç ofensiu per a Machín després de les incorporacions de dos porters (Iraizoz i Suárez) i de dos defenses: el lateral Carles Planas i el central Bernardo Spinosa.

Tal com ja avançar Diari de Girona aquest dimecres, Stuani seguirà el mateix camí que Bernardo deixant el Middlesbrough, amb qui estava fent la pretemporada amb l'objectiu de tornar a pujar a la Premier League, i el club de Montilivi acaba d'anunciar que ha arribat a un acord amb l'entitat anglesa pel traspàs d'Stuani que ha firmat un contracte per les tres pròximes temporades amb el Girona.

La temporada passada, a la Premier, Stuani va marcar quatre gols, més un altre a la FA Cup. Dos cursos enrere, a la Championship, on va aconseguir l'ascens a la màxima categoria, n'havia assolit set. La temporada 2014/15, l'última a l'Espanyol, va rendir a molt bon nivell, anotant 12 gols a la lliga i tres a la Copa, convertit en l'autèntic referent ofensiu de l'equip blanc-i-blau. Després d'aquell estiu, Stuani va ser traspassat al Middlesbrough.