El fitxatge de Felipe Caicedo pel Girona es complica. Allò que diumenge semblava dat i beneït, a dia d'avui està més a prop que mai de trencar-se veient que no hi ha acord ni entre el club de Montilivi ni l'Espanyol, ni tampoc amb el futbolista, que hauria de rebaixar-se el sou per ser assequible per als blanc-i-vermells. La forta aposta que arriba des de Turquia per part del Fenerbahçe, que estaria disposat a pagar-ne un traspàs, embolica encara més la situació, fins al punt que el propi davanter és ara més partidari d'esperar aquesta o d'altres ofertes, més que no pas acabar a Girona.

Quique Sánchez Flores va deixar Caicedo fora de la convocatòria per la gira per Indonesia comptant que avui, quan l'equip torni als entrenaments a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, el jugador d'Equador ja hauria canviat d'aires. Però no ha estat així i s'haurà de veure si l'Espanyol li dona ara permís per absentar-se dels entrenaments més i troba un altre destí, o el reincorpora com si no hagués passat res. De fet Caicedo, tot i que no compta per a Quique, podria estar disposat a no moure's de l'Espanyol, aferrant-se al seu actual contracte.

Quique Cárcel veia en Caicedo un reforç de garanties per a la davantera, amb experiència contrastada a Primera, i ambició per fer una bona temporada tenint en compte que l'estiu que ve hi ha Mundial. Però tot i que totes les parts veien bé l'operació, a l'hora de plasmar els acords en el paper no se n'han acabat de sortir. De moment. I això ho han aprofitat d'altres clubs, com el Fenerbahçe, per intentar decantar la balança cap al seu costat.

Càrcel també té a la llista homes com Christian Stuani (Middlesbrough), i Bojan (Stoke), però en tots dos casos es tracta d'homes amb contracte en vigor i per a qui el Girona hauria de pagar traspàs en cas que ho acceptessin els seus clubs.