Empat sense gols del Girona en l'amistós de més nivell en la pretemporada contra un Brighton que debutarà a la Premier League d'aquí a només deu dies. Els gironins han donat una bona imatge, especialment a la segona meitat, en un partit on Pablo Machín ha fet jugar dos onze diferents en cada meitat i en el que han debutat els quatre jugadors cedits pel Manchester City: Maffeo, Aleix Garcia, Douglas Luiz i Marlos Moreno.

Pablo Machín ha començat el partit amb un onze amb una barreja de cares noves com Gorka, Boulaya o el cedit pel City Aleix Garcia, vells coneguts com Kiko Olivas, Eloi o Granell i futbolistes del Peralada: Bambo, Sergi Álamo i Soni que ha estat la referència única en atac. Ena una primera meitat típica de futbol d'estiu, els tes miles d'espectadors que hi havia a Palamós han vist poc futbol. El Girona gairebé no s'ha acostat a davant de l'exporter australià del València Ryan, només un xut de lluny d'Eloi i un cop de cap d'Alcalá; mentre que el Brighton ha disposat d'una doble oportunitat en el minut 34, ben resolta per Gorka, i ha vist com l'àrbitre anul·lava un gol legal a Hemed just abans del descans.

A la segona meitat, Pablo Machín ha fet jugar un onze absolutament diferent amb els debuts de Douglas Luiz i Marlos Moreno, formant parella d'atac amb Stuani, i Portu en una inèdita posició de carriler. El partit ha seguit pel mateix camí que en els primers 45 minuts amb poques oportunitats de gol per part dels dos equips, per bé que a Douglas Luiz se li han vist bones maneres, Portu ha demostrat que també seria capaç de brillar jugant de carriler i l'equip ha jugat de tu a tu contra un rival que es troba a només deu dies de començar la Premier League. El porter Maenpa ha aturat un xut des de lluny de Douglas Luiz en el minut 65 i, poc després, Stuani no ha pogut culminar una bona jugada de Portu. Per part del Brighton, Murray ha vist com l'àrbitre li anul·lava un altre gol per un presumpte fora de joc.

Girona: Gorka, Maffeo, Kiko Olivas, Alcalá, Bambo, Sergi Álamo, Alex Garcia, Eloi Amagat, Granell, Boulaya i Soni. Segona meitat: Bounou, Portu, Ramalho, Bernardo, Romero, Aday, Douglas Luiz, Pere Pons, Borja García, Marlos i Stuani.

Brighton: Ryan, Rosenior, Dunk, Duffy, Bong, Brown, Stephens, Kayal, Murphy, Gross i Hemed. També han jugat Maenpa, Murray, Bruno, Mazenga, March, Lua Lua i Suttner.

Nou Estadi de Palamós. Uns 3.000 espectadors.