El carriler Pablo Maffeo jugarà una temporada més en el Girona, després d'una tercera cessió consecutiva per part del seu club d'origen, el Manchester City, segons informa l'entitat catalana.

El jove defensa es va estrenar amb l'equip de Montilivi en la temporada 2015-16, quan va arribar com fitxatge del mercat d'hivern.

Posteriorment, el rendiment de Pablo Maffeo va fer que es repetís cessió en la campanya 2016-17, també com incorporació hivernal.

El jugador ha disputat vint-i-set minuts amb la samarreta del Girona, amb la qual ha anotat dos gols i amb la qual s'estrenarà ara en la Primera Divisió espanyola.

Maffeo va néixer a la localitat barcelonina de Sant Joan Despí el 12 de juliol de 1997 i, des de la temporada 2013-14, forma part de la plantilla del Manchester City, amb la qual el quadre de Montilivi manté vinculació i que serà el club convidat al Trofeu Costa Brava del pròxim 15 d'agost.

Així, el conjunt britànic, entrenat per Josep Guardiola, exercirà de banc de proves perquè el Girona conegui davant un rival de pes internacional el seu estat de forma actual abans de fer front a l'estrena a la Primera Divisió.

El partit es disputarà a Montilivi a les 18:30 hores i serà l'últim de la pretemporada abans del debut de la lliga davant l'Atlètic de Madrid.

Una hora abans de l'inici del partit contra el Manchester City, el Girona protagonitzarà la presentació oficial de la plantilla davant l'afició.