L'equip segueix acumulant minuts de cara al partit de lliga contra l'Atlètic de Madrid. Ahir contra un rival exigent, el Brighton de la Premier League, i que ja va servir a Machín per provar, entre d'altres, les quatre cares noves que arriben procedents del Manchester City. «Ja teníem ganes que poguessin jugar», va dir el tècnic sorià.

Respecte al duel, es van veure dos equips completament diferents a cada part per part del Girona, segons Machín, «busquem tenir el millor estat de forma de l'equip i hem assolit l'objectiu de jugar 45 minuts amb dos equips vist les alçades de pretemporada que estem». Com tot amistós, el cos tècnic utilitza aquests partits per fer proves i perquè els jugadors agafin ritme de cara la competició oficial. Una de les novetats que va introduir l'entrenador al segon temps va ser la posició de Portu com a carriler dret. «Avui ha tocat moure jugadors a posicions no gaire habituals a caisa de condicionants. En Portu és un jugador molt implicat i s'hi ha adaptat molt bé», va dir el tècnic de Sòria.

No va trobar el camí del gol el Girona, ni tan sols va gaudir d'ocasions clares de gol, però no va ser el que més li va preocupar a Pablo Machín. «També li preocupa al Barça i al Madrid, és el més difícil. Quan estiguem més frescos, Stuani ficarà les seves ocasions i tindrem més variants i automatismes ofensius», va dir. Va valorar especialment les posicions de Douglas i Aleix Garcia al mig del camp, dos jugadors que donarant molta «versitalitat» a l'equip. «A l'Aleix li agrada ser més posicional i en Douglas té unes capacitats perfectes. Ens hem de conèixer més per veure el seu joc», va dir.