El Girona va conèixer ahir que el segon partit de lliga, que jugarà a Montilivi contra el Màlaga, el disputarà el dissabte 26 d'agost a les 20.15 hores. La Lliga va donar a conèixer ahir els horaris de la segona jornada del campionat i els gironins disputaran el seu partit el mateix dia, un dissabte i a la mateixa hora, un quart de nou, que el primer partit contra l'Atlètic de Madrid, el proper 19 d'agost.

En aquesta segona data del campionat, prèvia a l'aturada de quinze dies per les seleccions, la Reial Societat i el Vila-real la innauguraran el divendres 25 d'agost (20.15 h.). El Barça, per la seva part, visitarà el camp de l'Alabès el dissabte 26 d'agost (18.15 hores) i tancarà la jornada el Reial Madrid, el diumenge 27 (22.15), quan rebrà la visita al Santiago Bernabèu del València.

D'altra banda, el partit que enfrontarà el Girona amb el Barça B divendres a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí serà finalment a les 7 de la tarda i no pas a les 8 com estava programat inicialment. El matx serà d'entrada lliure.

El club també va fer oficial que aquest dissabte jugaran un partit amistós contra el Getafe a la localitat de Puertollano.